Sababa
 
 
This Monday the summer returned to Taipei. I started my day by going to Antiphoddean, I always wanted to go and I felt that I couldn't wait for anyone to get as excited as me. I'm definitely going back before I leave because the acaibowl was amazing and I finally drank my first chai latte since I got here. 
 After going to the creative park I met up with Hanna and Agathe for dinner at Sababa. They have the best falafel I've ever tasted. 
 
Den här måndagen kom sommaren tillbaka till Taipei (för sjuttioelfte going). Jag started min morgon med att åka till Antiphoddean i Ganjing. Jag har alltid velat åka dit, men jag orkade inte längre vänta på att folk skulle bli lika exalterade son jag så jag bestämde mig för att åka dit själv. Så glad att jag besökte det stället och jag ska försöka hinna dit igen innan jag åker hem. Det blev en acaibowl och en chailatte för mig den här gången och jag kan inte vänta på att testa resten av menyn. På kvällen gick jag, Hanna och Agathe till Sababa för att äta världens godaste falafel. 
 
Emilia Sjödin

Vilken fin outfit! Du är verkligen jättefin :)

Svar: Tack, vad fin du är!
melinag.itgirls.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress