Treat yourself scheduele Part 1.
 
On Wednesday on my "treat-yourself-list" it said hike up to Elephant Mountain. It's one of my favorite things to do when life is too stressful accompanied with one or two podcasts. Afterwards I tried Green Milk Tea that is going to be one of my favorite things. 
 
På min "unna-mig-själv-lista" stod en hiking upp till Elephant Mountain inplanerad på onsdagen. Efter att ytterligare en gång kämpat allt för länge för att komma upp på stenen så kunde jag till slut njuta högst där uppe med lite "Fredagspodden". När jag kom hem testade jag lite Green Milk Tea som kommer bli min nya favvo på balkongen. 
 
 
 
 
On Thursday I didn't feel like on top of the world due to that horrible stress that I have struggle with regurlarly. So I decided to leave class early to go to Att4fun so I could enjoy some Jamba Juice. Can't believe that I haven't been there yet since it was one of my favorite places in Cali. 
 
På torsdagen var humöret inte på topp och stressen gick på högvarv. Detta resulterade i att jag inte klarade av att stanna kvar i skolan så jag begav mig bort till Att4fun och Jamba Juice. Jamba Juice var en av de stora sakerna som talada FÖR Taipei innan jag kom hit och jag kan inte fatta att det har tagit så lång tid tills jag gick dit. Hur gott som helst i alla fall. 
 
 
 
josephine Asplund

Ha en fin dag! Kram<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like