241116
 
 
 
 
To be honest with you the last couple of days has completely sucked (could be bcz of the fact that I'm missing my favorite Holiday, Thanksgiving), however some Christmas coffee and christmas music at Starbucks made me a little happier. I went here straight after school to get some homework out of the way, we have presentations both on Monday and Thursday and I want to be able to relax this weekend. 
 
Är inte ett stort fan av de senaste två dagarna (kan vara för att jag missar Thanksgiving som är min favorithögtid), men blev lite piggare av lite julkaffe och julmusik på Starbucks nu i alla fall. Satte mig här efter skolan för att få lite läxor undanröjda innan helgen. På måndag har vi presentation i e-commerce och på torsdag nästa vecka har vi presentation i International marketing. Det här med att jag är här för att plugga slog plötsligt till ordentligt, men nu är jag motiverad till att faktiskt vara duktig resterande tid. 
Tilda

Vilka fina bilder, och vad fin du är! Kika in på mitt håll-dig-frisk-tips för att inte bli sjuk den här årstiden - när alla går och blir sjuka hela tiden. Hoppas du får en jättefin måndag, kram! 💖

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress