Ivy Park.
 
 
Har ni sett att Beyoncé kommer släppa en sportkollektion tillsammans med TopShop? Ett stort YAY säger jag till det! Älskar att träningsmode verkligen har blivit en grej nu och om Beyoncé designat plaggen så kan det ju inte bli annat än bra! I samband med detta släppet finns det en video där hon visar upp de aktuella plaggen. Bilderna ovan är från videon. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Yellow.
 
 
 
Nu sitter jag hemma i min soffa kollar på Sex and the City och hoppas att Samantha överröstar festen i lägenheten bredvid, haha. 
 
I förmiddags lämnade jag in min rapport, så skönt att bli av med den! Nu ska jag sätta igång med tentaplugg och lite poddredigering istället! Om ni saknade min och Linneas podd så är det varannan måndag som gäller, så om några dagar är det dags igen!
 
Den här kvällen bjöd på ännu lite eventshopping. Denna gången på Gina Tricot, fick verkligen anstränga mig att hålla fingrarna i styr för att inte köpa med mig för mycket. Hoppas ni har en fin torsdagskväll! 
 
Kommentarer (4)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Spring Style Inspiration.
 
Här är mina favorit- celebrity- outfits just nu! Precis såhär skulle jag vilja välkomna våren! 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lindex event.
 
Som säkert ingen missat ska  Lindex släppa en ny kollektion med Sienna Miller som ansikte utåt och för att fira det så hade butiken i Borås anordnat ett event under kvällen. 
 
Jag och Linnea gick dit för att kolla läget lite. Jag föll totalt för solglasögonen nere till höger, men de var tyvärr alldeles för stora för mig. Färgade glas är ju hett i år så jag ska definitivt inskaffa ett par med röda/rosa glas och ett par med blåa, men jag får helt enkelt leta vidare. Annars föll inte så mycket mig i smaken den här gången tyvärr, men jag fick med mig ett nytt litet sminkkit och senaste Elle-upplagan så jag var nöjd ändå! 
 
Blusen jag har på mig är från Gina Tricot och jag är helt, totalt förälskad i den! 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Denim Inspo.
Har ni sett dansvideon till Iggy Azaleas "Team"? Alla dansare har på sig denim och det känns om jag har hamnat i jeans-himlen! Ta en titt nedan om ni precis som jag är helt uppslukad av denna trend, inspobomb utlovas! 
Börjar fundera på om man kanske ska börja dansa igen?
 
 
                            
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg