Oscars: Best Dressed.
Någon som såg Oscarsgalan inatt? Jag missade den dessvärre, tror det är första gången på säkert 10 år som jag inte sett hela galan, förstår inte vart jag kan hitta den på nätet heller... 
 
Men inte ska man klaga för Alicia Vikander och Leo vann ju! Helt fantastiskt!  Dessutom ska man inte klaga på röda mattan i år, jag tyckte det var så många fina och enkla siluetter. Olivia Munn och Rooney Maras kreationer är mina favoriter (5e och 2a från höger). 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Chark och Richard Juhlin
Igårkväll kom min fina vän Jessica över för lite chark och mousserande. Det var verkligen så kul att se henne igen och catcha upp om allt som hänt sedan sist. Jönköping is treating me good. 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Beach bums and swimsuits
Jag är så pepp på sommaren, levisshorts och sandstränder. Dessutom finns det så ofantligt många snygga bikinis och swimsuits ute i butiker och online just nu att sommaren inte kan komma för tidigt. Jag har skrapat ihop mina favorit bikini/swimsuits looks från instagram som jag själv gärna skulle bära när plusgraderna är över 20°! 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Breakie.
Idag har jag haft en lugn och skön morgon här hemma själv. Jag vaknade tidigt vilket är skönt så jag slipper vända om alla mina rutiner men jag har tagit god tid på mig att äta frukost. Vilket är helt okej när man äter en lyxfrulle som ovan. 
 
Idag ska jag planera för en rolig grej som jag och Linnea ska göra imorgon! Mer om det får ni veta senare, så stay tuned! Sen ska jag ta en prommis längs vattnet, älskar att vara hemma i Jönköping när solen skiner för det är så fint överallt. Jag saknar verkligen strandkänslan i Borås, det finns liksom inte en miniriviera någonstans. 
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Zara Sport.
Träningslivsstilen bara utvecklas och utvecklas (I love it!) och nu börjar träningsmodet nå nya nivåer. Produkterna liknar mer och mer vanliga plagg men med fortsatt bra funktion mot fukt och slitningar. 
 
Nu har Zara även hakat på denna trend och jag älskar deras färgtoner! Majoriteten av plaggen är inget jag riktigt skulle känna mig bekväm i att ha på gymmet (får tjejer ens ha korta shorts på gym?) men kanske i sommar när man är ute och springer eller om man får drömma på strandpromenaden i Santa Barbara. Det blåa och svarta setet skulle vara perfekt för just det!
 
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg