Swedish Fashion Council
12076962_10153613329002973_216391327_n

Idag hade vi föreläsning i Marknadsföring på förmiddagen och på eftermiddagen kom Swedish Fashion Council och undervisade oss i trender, kundsegment och koncept m.m
Det mest intressanta under föreläsningen var helt klart att få höra om e AW 16/17 trender. En av dessa trender kallas Authenticity vilken fokuserar på synliga stygn, ljusa/smutsiga pasteller, indigo, kamouflage m.m Det ska tydligen handla mycket om att "lappa ihop". Jag vet inte riktigt om denna trend kommer bli något jag själv anammar, men det ska verkligen be roligt att se.

Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon har jag ställt klockan tidigt för att hinna med ännu ett tidigt träningspass på gymmet.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Helgen.
göteborgEn ny vecka är igång och likaså studierna, men jag har fortfarande lite godbitar från helgen att dela med mig av.

Jag, Felicia och Linnea gick upp lite för tidigt i lördags för att bege oss mot Göteborg och Bokmässan. Fick böcker signerade av Perfect Day Media- klanen (gud vad lycklig man var efteråt, haha) innan vi begav oss ut i Göteborg för att njuta av shopping och det fina vädret.

Lördagskvällen spenderades hos Louise & Kalle som hade inflyttnignsfest i sin nya fina lya. Jag följde inte med ut, utan åkte istället hem för att ta igen några timmars sömn. Dessvärre fastnade min nyckel i ytterdörren så jag fick ringa securitas och stå och vänta i cirka en timme innan jag lyckades ta mig in. Detta var inte en av kvällens höjdpunkter kan jag lova.

På söndagen ändrades mina planer om lite, men det resulterade i en lång sovmorgon och ytterligare en sväng till Göteborg för att träffa mina long lost USA-vänner. Saknat de tjejerna!

Nu ska jag plugga lite innan jag ska sova.
PUSS
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Balmain Sisters.
balmain-sisters-hadid-1000x562 balmain-sisters-jenner balmain-sisters-smalls balmain-sisters-1000x562
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Bokmässan.
IMG_0255Den här helgen har verkligen tömt mig på energi, men den har varit fantastiskt bra.
Trots en ordentlig sömnbrist, köande och hunger så levererade bokmässan ordentligt på lördagen. Jag blev så galet starstruck när jag fick träffade  Hannah & Amanda och Alex & Sigge, haha.
En annan höjdpunkt var helt klar att höra Ebba Von Sydow och Emilia de Poret prata om sin bok och hur man ska tänka för att få den perfekta basgarderoben.

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Balmain for H&M
balmain-x-hm-kendall-jenner-gigi-hadid-jourdan-dunn-900x492

Nyligen kom det ut att Gigi, Kendall och Jourdan frontar kampanjen för Balmain och H&M!
Inte nog med att jag älskar Gigi och Kendall, Balmain är faktiskt ett av de mest spännande samarbetena på flera år (enligt mig)! Jag har länge velat knepa åt mig någonting under dessa släpp men det har aldrig blivit av, men denna gången garanterar jag att jag ska sitta bänkad vid datorn den 5e november.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg