Att inte kunna vara sitt bästa jag.
large-2 large-3 large-4

I snart ett år har jag haft problem med mina handleder. Jag har trott att det automatiskt en dag bara kommer att försvinna så i början tränade jag på som vanligt, men det blev bara värre. Idag är kan jag inte göra någonting som belastar mina handleder utan att det gör ont, bara att diska eller öppna dörren är en pina men att hålla i telefonen är värst.

Det får mig att bli lite rädd att jag aldrig kommer få fungerande handleder igen, att aldrig kunna träna kickboxning igen, gå på trx-eller pialtespass eller åka iväg på en yogaresa. Jag inser att jag måste lära mig att ta hand om mig själv bättre. Mitt tålamod har alltid varit min stora fiende och att det ska förstöra hela min framtid är ingenting jag vill tillåta.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Perfect Leather
janni-deler-biker-red-lipsDSC_0805 janni-deler-biker-red-lipsDSC_0818-kopia

Älskar denna skinnjacka som Janni har på sig!

Jag har varit på jakt efter en ny i snart ett år i just den här stilen (jag är sjukt kräsen när det kommer till skinnjackor). Kanske blir något att sätta på önskelistan eller vad tycker ni?
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Känslomänniska.
atn1024_box2

Jag är ju en känslomänniska och kan ibland få så starka känslosvall att jag inte vill göra någonting annat än att sätta mig ner i soffan omlindad i duntäcket, titta på new girl och äta choklad.

När jag pluggar blir det ofta så. En blandning av frustration och otillräcklighet bara sköljer över mig. I dessa ögonblick tycker jag det är viktigt att faktiskt få unna sig saker. När man inte har någon som skämmer bort en är det faktiskt okej att göra det själv,haha.

Efter tentorna är gjorda, modevisningen avklarad, sittningen över och alla andra tillställningar som november bjuder på kommer denna lilla box trilla ner i min låda. Hannah och Amandas "Things we love"-box, hur underbart låter inte det (och ser ut!).  Nu ska jag bara hitta motivationen så jag faktiskt kan känna att jag förtjänar den lilla boxen. Wish me luck!

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Pluggstuga.
12179939_10153665690117973_138346236_n

Just nu sitter jag och pluggar för fullt! För en gångs skull känner jag mig inte döstressad, men jag antar att det är för att jag satte igång i lagom tid den här gången och inte två dagar innan tentan äger rum.

Något jag verkligen uppskattar under dessa pluggtider är en städad lägenhet. Tror aldrig jag lyckats hålla min lägenhet fin under en tentavecka. Diskberget byggs på och kläder ligger utslängda på golvet för att det är OK att inte orka när man pluggar. Men man mår ju faktiskt inte bra av oreda, så den här gången ska jag faktiskt försöka hålla det rent trots all plugghets. Har lyckats hålla det i 3 dagar nu så det känns det faktiskt inte omöjligt.

Hoppas ni har en fin torsdag annars!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Study stands for Struggle
outfitsss

Har gått runt med en konstant huvudvärk de 4 senaste dagarna men har trott fram tills idag att det berodde på alkohol, tandvärk eller koffein. Men idag hade jag precis lika ont som de andra dagarna och jag har aldrig varit med om att det hållit i sig så länge förut. Jag får nog kolla upp det om det inte är borta inom de närmsta dagarna.

Som sagt så har jag inte mått så prima idag, så efter föreläsningarna gick jag hem tog massa vitaminer och tabletter och lyckades somna ett tag. Det är lite bättre nu och jag har lyckats få lite plugg undanröjt men jag har inte lämnat sängen på hela kvällen. Jag orkar verkligen inte bli sjuk nu när jag måste lägga all energi på tentorna.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg