Nyårslöften inför 2016
image10-e1428689988829

1. Anstränga mig så att min handleder faktiskt läker och inte fuska med vikterna på gymmet

2. Äta bra hela året och inte jojo-äta som jag så ofta har gjort i år. 

3. Vara mindre arg. Jag har insett ju mer engagerad jag blir i samhällsfrågor desto mer frustrerad har jag blivit. Jag vill att detta "nya" intresse ska fungera som en motivation för förbättring och inte som en låga för ilskan. 

4. Spara pengar (minska shoppingen)! Jag måste börja spara ordentligt så att jag faktiskt kan åka iväg på utbyte i höst och sedan tillbaka till USA 2017. 

5. Bli en bättre människa. Klyschigt jag vet, men man kan ju alltid bli en bättre version av sig själv, eller hur? 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Pinchos
12463974_10153790605072973_1096755595_n piinchos

Äntligen så fick jag träffa Melissa och Linnea igen, va alldeles för länge sedan! Timmarna på pinchos gick alldeles för fort och det kändes som om man inte hann att catcha upp om allt!

Maten på Pinchos va helt okej. Inget utöver det vanliga men jag hade ju inte precis förväntat mig någonting annat heller, mätta och belåtna var vi i alla fal när vi gick därifrån!

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NLY Trend by Janni Delér
blueoutfit1 blueoutfit2

Hej kompisar! Nu ska jag sätta mig med plugget hela dagen sen ikväll ska jag möta upp Melissa och Linnea på Pinchos. De öppnade i Jönköping tidigare i höstas och jag har bara ätit där i Göteborg så det ska bli spännande!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Bernards.
Bernards

Mötte upp Emma vid 10 idag för att ta en sväng på stan. Jag hade spanat in en drömtröja på Best of Brands från Filippa K igår men ville inte göra ett spontanköp så väntade tills idag. Jag är verkligen så nöjd! Kan visa en bild en annan dag.

Efter en liten sväng på stan så gick vi till Bernards för en liten fika, har alltid velat gå dit för det ser så mysigt ut utifrån men det har liksom aldrig blivit av. Jag älskar att hänga runt vid butikerna och caféerna på Atollen det är så fint där, Jönköping har verkligen byggt upp sig.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Söndag.
Hade en helvetesdag igår. Jag skrev ju tidigare om mitt hjärt/andproblem. Det blev bara värre och värre och efter att ha gått på stan ett par timmar kunde jag knappt prata och inte heller kunde jag ta några djupa andetag. När jag kom hem började jag hyperventilera så mamma fick ta mig till akuten.
Väl på plats så lugnade det ner sig och det ska inte vara någon fara utan bara vara stressrelaterat, men jag ska vara lite extra medveten på symptomen framöver.

Kvällen blev extremt mycket bättre. Jag mötte upp Emilia på N.E.O för tapas, jag älskar ju tapas mer än det mesta!

tapas1

Jag beställde serranokroketter, fisksoppa med chili och manchego, bruschetta och...

tapas3

världens, jag menar VÄRLDENS godaste grillade bläckfisk! Skulle kunnat äta upp 10 stycken till på ett ögonblick om jag fick möjlighet.

tapas2

Har inte träffat Emilia sen i somras trots att vi båda pluggar i Borås så det var kul att catcha upp om livet!
Maten på N.E.O levde verkligen upp till förväntningarna, jag har ju velat äta där sen forever! Tyvärr hade de ingen friterad getost kvar när vi skulle beställa så får bli ett återbesök snart!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg