First School Day.
11928697_10153547032322973_1369816592_nIdag hade vi som sagt årets första föreläsning och jag tror det kommer bli roligare än vad jag förväntat mig. Det kommer nog bli mycket arbete men jag känner mig faktiskt väldigt motiverad.

Efter skolan följde jag med Linnea på stan en sväng och nu har jag satt in tredje maskinen i tvättrummet. Planen för kvällen är lite plugg, VMA och popcorn och sen ett gympass!
Nya rutiner betyder mer träning! Magrutorna ska sitta innan november har jag sagt nu, så det är upp till bevis!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
dence

God morgon!

Hoppas ni alla haft en superfin helg för det har jag.
Vaknade upp förvånansvärt bra igår och tog det lugnt framför Nyhetsmorgon. Hur underbar är inte Mia Parnevik då? Vad skulle jag inte göra för att vara en av deras gäster i Parneviks, haha.

Jag mötte upp Malin på Viskan för en brunch som verkligen var över förväntningarna! Det blir definitivt fler gånger.

Nu börjar snart skolan igen, så ska slänga i mig min frukost och springa och köpa nya kollegieblock. Kan inte riktigt fatta att vi börjar andra året nu, tiden har gått så fruktansvärt fort. Idag börjar vi kursen "Inköp och miljö" och sen senare i veckan börjar vi läsa Marknadsföring. Är ganska pepp på den här terminen faktiskt.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Birthday party.
Är så tacksam över mina fina klassisar som ville fira min födelsedag i lördags! Hade en top notch kväll tillsammans med mina Borås bästisar.

dekor

Emelie var snäll nog att erbjuda sitt hem och Louise va så fin som hjälpte till att pynta!
snacks

Jag gick all in på mitt USA-tema! Chocolate chip cookies, nachos och jell-o shots i blått och rött.

gang

blurry sockervaddsdrinkar

För några månader sedan så hittade jag ett drinkrecept som jag så gärna har velat testa. Det innehöll chamapgne, sockervadd och äppellikör. Vi körde vår egen version med prosecco, sockervadd och citronlikör. Sockervadden smälte och resulterade i de röda drinkarna ovanför. Mumma!
hejhej
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Bathroom details.
11938087_10153540058247973_1332053759_n

Har ju glömt att visa mina nya badrumsdetaljer!
Hela mitt badrum är fyllt av H&M Home numera. Det är så skönt att äntligen ha röjt ut mina koppardetaljer och bytt ut det till grön marmor och gulddetaljer.

Idag firar dessutom jag och min lägenhet ett år tillsammans! Hur sjukt är det inte? Känns som att jag bara har bott här i några månader. Men jag har alltså varit Boråsare i ett år nu.
På tal om att fira, imorgon är det dags för min födelsedagsfiesta! Jag är så pepp och jag har köpt massa dekorationer "lagat, bakat och blandat" massor av saker för att morgondagen ska bli så bra som möjligt.

Nu förtjänar jag en ordentlig natts sömn. Hoppas ni haft en fin vecka!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Nighty.
DSCN7501

Brukar egentligen vid den här tiden försöka somna för att orka gå upp till jobbet klockan 6. Men idag var min sista dag på banken och det känns SÅ rätt och SÅ bra.
Ibland inser man att vissa saker inte passar för en och detta jobbet var så för mig. Jag har lärt mig otroligt mycket men ekonomi är inte riktigt min grej.

Efter jobbet mötte jag upp Jennifer för en lunch på Viskan innan hon skulle ta hand om fadder-förberedelser och jag skulle spendera några timmar i biblioteket med väveritekniken.

Nu lockar sängen ganska så mycket kan jag säga!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg