Bruce Jenner.
large-1 large

Har precis kollat klart på Bruce Jenner intervjun med Diane Sawyer.
Och jag kan ingeting än att bli ledsen när folk måste vara rädda för att berätta sin historia.
Vilka är vi att säga vad som är rätt och fel här i världen? Att hatbrott sker så ofta och så extremt mot transgender personer är fruktansvärt och så omoraliskt.
Jag uppskattar hennes mod och jag hoppas innerligt att vi i framtiden kommer kunna vara mer öppensinnade mot alla sorters människor.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
290415
zupBörjade tidigt med sista laben i väveritekniken, så nu har vi vävt vårt egna tyg!
Satte mig sedan med Louise och Elin i ett tappert försökt till att plugga, fokuset var väl inte riktigt på topp.
På eftermiddagen så gick jag till arbetsterapeuten. Jag har ju haft problem med min handled i en längre tid så nu fick jag äntligen ett stöd och lite övningar, så förhoppningsvis blir det bättre snart!
Nej, nu lockar sängen ganska så rejält kan jag säga!

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Tugg.
borrantugg

Började dagen med Säljteknik och Butikskommunikation. Föreläsningen passerade väldigt smärtfritt och resten av dagen var öppen för att njuta av vårvädret.
Gick in och ut i butiker för att hitta perfekta födelsedagspresenterna till farfar och pappa, men det var inte det lättaste. Utbudet är ju som sagt inte det bästa men tacka vet jag Joel och Brothers som gav bästa möjliga servicen!
Efter några timmar så var hungern mer påtaglig så det blev en spontan lunch på bästa placet i stan med Felicia. Det här är seriöst det bästa med Borås, burgarna slår visserligen inte Eurekas Napa Burger men de är hack i häl. Idag testade jag Mexican, den var väldigt god men Smokey är fortfarande stora favoriten.
Skyndade mig hem, slängde in tvätt i maskinen och sen tillbaka till skolan för Otygsmöte!

Nu har jag packat, diskat lite och tvättat klart. Åker ju hem till Jönköping redan imorgon för att sedan ta färjan över till Gotland.

Hoppas ni haft en fin tisdag!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Fredagen.
I all denna fredagshets som ägde rum förra veckan så hann jag inte blogga, så tänkte köra en kort liten recap.
Mötte upp Linnea på skolan för att göra en gratis kroppscanning. Resultaten blev lite oklara så ska få en ordentlig genomgång av mina resultat lite längre fram.
Jag skyndade mig hem, slängde i mig frukost och begav mig mot Lindex. Det är nämligen så att jag äntligen ska få jobba i en butik (och i Lindex dessutom!) Är så lycklig över denna möjligheten.
Dagen innehöll väldigt mycket information och jag var så galet trött i huvudet när jag kom hem. Dessvärre hann jag inte vila utan bytte snabbt om till mina träningskläder.
Jag och tjejerna sprang oss svettiga på skolans Color Run som avslutning på hälsoveckan. Sjukt roligt! 11173564_10153209959827973_761863836_n
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Möhippa!
möhippa1möhippa3musslormöhippa2

Vilken lyckad lördag det blev! Vi överraskade Malin på Bryggan med en riktig god frukostbuffé. Efter det tog vi våra stora väskan bort till favoritgymmet för lite spa och power strip! Så galet roligt att få dansa lite på lördagsförmiddagen och bara släppa alla hämningar!
Alexandra och Anni hade fixat lunch (hur snyggt är inte Alexandras bord, är helt totalt störtförälskad!) och när vi var mätta drog vi oss ut mot landet så Malin fick rida.
Hem och fixa sig, sen blev det supergod middag på Twin. Majoriteten av tjejerna drog ut, men jag kände att sängen lockade er den kvällen. Fin dag i vilket fall! Och så roligt att få spendera den med mina gamla barndomsvänner.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg